Hvorfor velge pulverlakkmaling?

Pulverlakkering er et ekstremt populært middel for å male glasset med en rekke farger og utførelser tilgjengelig.Det gir en rekke fordeler i forhold til tradisjonelle malingsmetoder som kan øke verdien og levedyktigheten til finishen i et bredt spekter av bruksområder.Fra kostnadene for belegg til holdbarhet og miljøpåvirkning, er pulver en veldig effektiv måte å gi høy kvalitet på glasset.

1. Holdbarhet – Når det gjelder selve finishen, er pulverlakker kjent for å være mer holdbare enn andre malingsalternativer.Under herding smelter pulveret og danner lange kjemiske kjeder når det gelerer sammen.Som et resultat er finishen mer fleksibel enn tradisjonell maling og gir mulighet for en liten mengde flex og flex når delene dine vibrerer og beveger seg.Den er også motstandsdyktig mot riper, avskalling og korrosjon.
f3ab9d4e701123aa8f0a7431cc85f94

2. Variasjon – Selv om det er noen vanlige farger og finisher som brukes i pulverlakkering, er en av de beste fordelene ved denne metoden muligheten til å tilpasse fargen og finishen fullstendig.Vi vil lage en unik pulverblanding som matcher enhver farge, med muligheten til å legge til tekstur som rynker eller glitter, og et stort utvalg av finish fra høyglans helt ned til matt.Egendefinert farge er tilgjengelig.

Pulverlakker

3. Vedlikehold – Til slutt, pulverlakkering er ekstremt enkelt å vedlikeholde på lang sikt.Ingen spesielle rengjøringsmidler eller løsemidler er nødvendig for å holde den ren.I stedet kan den tørkes av med vanlig såpevann og skylles av.Siden belegget er så motstandsdyktig mot riper og korrosjon, trenger du ikke å bekymre deg for rust eller andre skader under rengjøring.

DSY kan dekke alle dine behov for pulverlakkering
Hos DSY har fabrikken vår det mest avanserte pulverlakkeringsutstyret og -maskineriet, og vi vet hvordan vi pulverlakkerer alle typer vannflasker til enhver spesifikasjon.Ulike overflatebehandlinger har ulike egenskaper, og vi kan velge den måten som passer best til flaskedesign og markedsbehov.

Kontakt oss i dag for mer informasjon og et gratis prosjekttilbud.


Innleggstid: 01-04-2022